Website onderhoud

Elke website moet worden bijgewerkt, en bevat ten minste één actief onderdeel dat regelmatig wordt geupdate. Als u een statische website heeft en nooit de inhoud of code hiervan bijwerkt, zal uw website lager in de zoekresultaten van zoekmachines verschijnen, waardoor u minder bezoekers krijgt op uw website. Als niemand uw site bezoekt, geven Google of andere zoekmachines geen waarde aan uw website. Zulke statische websites sterven meestal in een korte tijd!

Laten we zeggen dat uw website er zal zijn voor degenen die uw webadres hebben via uw advertenties of vrienden. U denkt dat dit goed genoeg is om uw kleine bedrijf op te starten of voor uw persoonlijk gebruik, zonder ooit de code en geïnstalleerde componenten ervan aan te raken. Hackers komen elke dag naar uw website van over de hele wereld. Als de installatiecode zoals Joomla! CMS of andere niet regelmatig worden bijgewerkt of als u niet-vertrouwde code van derden in het systeem gebruikt, is de kans groot dat uw website in de verkeerde handen zal vallen. In deze situatie, als u geen back-up van uw website hebt, is uw website helemaal weg!

Onderhoud van de website betekent dat u het visitekaartje van uw bedrijf veilig en sterk houdt. Daarnaast ziet een goed onderhouden website er altijd professioneel en aantrekkelijk uit. Vers bijgewerkte inhoud helpt om de optimalisatie van de zoekmachine te verbeteren en het aantal terugkerende bezoekers te vergroten.

Ik bouw alle websiteprojecten met behulp van het Joomla! content management system (CMS). Hiermee kunt u uw site gemakkelijk en wanneer u wilt bijwerken en de volledige website beheren. U kunt de inhoud eenvoudig bewerken, nieuwe pagina's toevoegen, nieuwe afbeeldingen maken. Natuurlijk kunt u ook personeel opleiden hoe ze dit moet gebruiken. U hebt geen ontwikkelaar nodig om u te helpen bij dagelijkse taken. Als uw website door mij is gebouwd, zal de training 'hoe u uw website onderhoudt' deel uitmaken van het project.

Waarom heeft u onderhoudsdiensten voor uw website nodig?

Als u geen tijd heeft om uw website te onderhouden, kan mijn website onderhoudsservice u helpen uw website succesvol te maken. Door uw websitebeheer uit te besteden, kunt u uw tijd aan andere dingen besteden, en kunt u erop vertrouwen dat uw website in goede handen is

De website-onderhoudsservice van Adrian Design bevat alle onderstaande werkzaamheden:

 • Inhoud onderhoud
  Ik werk de bestaande inhoud van uw website bij of maak nieuwe pagina’s aan.
 • Backups
  Het is van groot belang om een actuele back-up van uw site te hebben. Ik maak meerdere back-ups van uw gegevens in een veilige cloud back-up systeem.
 • Upgrades and Patches
  CMS-softwareontwikkelaars werken de kernbestanden bijna elke maand bij om bij te blijven met de nieuwe technologie en om de websitebestanden te beschermen tegen nieuwe bedreigingen, virussen en malware. Verouderde software is de belangrijkste oorzaak van website-infecties, hacking en re-infecties. De beveiliging van uw website staat voorop.

  Het is zeer belangrijk dat het CMS-systeem van uw website en alle geïnstalleerde 3rd-party software moeten worden geactualiseerd en dat de nieuwe beveiligingspatches bijgehouden worden.

  Veel website-eigenaren zijn druk bezig met het runnen van een bedrijf en hebben mogelijk niet de tijd of expertise om CMS-software-updates uit te voeren. Dat is de reden waarom veel ondernemers mijn diensten gebruiken om hun websites te onderhouden. Ik upgrade uw CMS-softwaresysteem, update plug-ins en modules en pas beveiligingspatches toe.
 • Veiligheidscontrole, malware opruimen om uw website te beschermen.
 • Ik scan, optimaliseer en voeg beelden toe aan uw website, zodat alle pagina's er professioneel uitzien en uw website sneller laadt.
 • Ik help u om e-mailaccounts te maken in het configuratiescherm van uw domeinen.
 • Ik houd overzicht over de Google Search Console en houd mijn ogen open voor problemen.
 • Ik fix en bewaak sitelinks. Door verbroken snelkoppelingen ziet uw site er onbezorgd uit. Wanneer een lezer op een link klikt en deze naar een 404-errorpagina leidt, lijkt het alsof de eigenaar van de site niets om de inhoud geeft.
Volg Adrian Design op Facebook

Contact Details

 • Groningerstraat 3
  9301 LB Roden, Drenthe
  The Netherlands

  Tel. +31 (0)50-501 5338
  Mob.+31 (0)6 5703 0052