Webdesign op maat

Ik maak een website op maat, maar wat houdt dat in? Een persoonlijk design dat past bij jouw bedrijf. Bij het design houd ik rekening met het gebruiksgemak en jouw huisstijl. Elke website die je bij mij hebt laten maken is zoekmachine-vriendelijk gebouwd, en voorzien van de juiste code zodat je website ook gevonden kan worden. Uiteraard is je website responsive, waardoor deze zich goed toont op verschillende apparaten.

Laten we deze stappen volgen hoe ik uw website ontwerp:

Planning en informatieverzameling

Begin met plannen; de eerste stap naar alles!

Aan het begin neem ik de tijd om meer te weten te komen over uw bedrijf en uw merk en doelstellingen hiervan te begrijpen, zodat ik de beste website voor u kan ontwerpen. Door de informatie goed te organizeren d.m.v. een goede structuur van de website kan de gebruiker snel vinden waar ze naar op zoek waren.
Na het behalen van een sterk inzicht in uw merk, uw markt en uw doelstellingen, definiëren wij uw sitestructuur samen. Als u nog geen domeinnaam hebt, zullen we met elkaar hierover praten en proberen we de best mogelijke domeinnaam voor u te regelen bij een goede kwaliteit hosting service.

Ik verzamel alle bestaande afbeeldingen, video's, grafieken, producten, prijsvermeldingen en alles wat u wilt dat de bezoekers van uw website te zien krijgen. Als we niet genoeg materiaal in handen hebben, zal ik proberen het aan te bieden of een expert te regelen om voor het project te werken.

Als uw bedrijf een logo en / of speciale slogan heeft, zal ik u vragen om het originele ontwerpbestand op te geven. Als er noodzakelijke wijzigingen moeten worden aangebracht of als er een volledig nieuw logo moet worden ontworpen, ontwerp en werk ik eraan.

De bestaande of nieuwe bedrijfsidentiteit van uw bedrijf moet worden weerspiegeld in het ontwerp van het logo en de website.

 

Ontwerp Wireframe - mockup - Prototype Website

Een goede digitale aanwezigheid van uw bedrijf, het ontwerp van uw website moet van tevoren worden gepland, zodat goed te zien is hoe uw website op verschillende apparaten eruit zal zien.
Het moet boeiend zijn, gemakkelijk te navigeren en gericht op uw doelgroep. Het belangrijkste van de site is natuurlijk inhoud - daar zijn de gebruikers voor. Inhoudsgericht = gebruikergericht.

Een wireframe-versie van de eerste stap van uw website zal u in een korte tijd worden gepresenteerd. De wireframes stellen de verschillende groottes van uw website voor, die op de verschillende apparaten getoond zal worden, bijvoorbeeld pc, smartphone en tablet. Deze presentatie van uw website helpt om uw feedback te verzamelen en om snel inzicht te krijgen.

Na het krijgen van uw ideeën op de wireframes, is het tijd om door te gaan in de volgende stap van het ontwikkelingsproces.

De volgende stap is om u de mockup van de website te presenteren, in tegenstelling tot het wireframe, zal de mockup bijna een compleet ontwerp zijn. Het toont niet alleen de volgorde van alle componenten, maar ook de nauwkeurige kleuren, vormen en exacte plaatsing van de componenten ten opzichte van elkaar.

Nadat de website mockup met u is besproken en bevestigd, ga ik verder met de volgende stap en maak ik een prototype van uw website. Dit is de beste manier om u te laten zien hoe de uiteindelijke website er zal uitzien en functioneren. Het legt alle belangrijke functies uit en demonstreert zijn visuele weergave. Voor deze presentatie zal ik een toepassing in uw hosting installeren die een Joomla! content management system (CMS) zal zijn. Naar schatting is dit het op één na meest gebruikte contentbeheersysteem op internet, na WordPress. Het wordt gebruikt om inhoud voor elk doel te bouwen, organiseren, beheren en publiceren. Dit prototype zal een klikbaar werkproduct zijn en zal ten minste een deel van de functionaliteit van het websitesysteem presenteren. Een prototype maakt het testen van verschillende visuele details, zoals goed geselecteerde kleurenpaletten, afbeeldingen, grafische afbeeldingen, typografie, spatiëring en symbolen makkelijk, om de betrokkenheid van gebruikers te verbeteren. Ik bereid ook het prototype voor waarmee de responsieve structuur in verschillende media getest kan worden. Uiteindelijk zal de ontworpen website ervoor zorgen dat de behoeften van uw bezoeker worden voldaan op elke pagina van uw website met vlotte navigatie.

Wanneer u het eens bent over het uiteindelijke ontwerp, is de website klaar om uw bedrijf online te vertegenwoordigen.

Volg Adrian Design op Facebook

Contact Details

  • Groningerstraat 3
    9301 LB Roden, Drenthe
    The Netherlands

    Tel. +31 (0)50-501 5338
    Mob.+31 (0)6 5703 0052