Logo ontwerp

Een logo is een grafisch merkteken, symbool of een combinatie van teken en embleem dat wordt gebruikt om openbare identificatie en herkenning te bevorderen. Een effectief logo kan bestaan uit zowel een ideogram als de bedrijfsnaam om de naam te benadrukken over de afbeeldingen en een uniek ontwerp te gebruiken door het gebruik van letters, kleuren en aanvullende grafische elementen.

Toen ik jong was, zag ik dat mijn vader veel verschillende versies van logo's voor een suikerproducerend bedrijf ontwerpen. Ik vind het, net als mijn vader, ook erg leuk om logo's te ontwerpen.

Het maakt niet uit of er een bestaand logo is of niet, het ontwerpen/aanpassen van een logo is een zeer goed startpunt voor het ontwerpen van een website.

Ik geniet van het ontwerpen van een logo als onderdeel van een project; wellicht wilt u ze graag zien in mijn logo-portfolio..

Als uw bedrijf een logo en/of een speciale slogan heeft, zal ik u vragen om het originele ontwerpbestand op te geven. Als er noodzakelijke wijzigingen moeten worden aangebracht of als er een volledig nieuw logo moet worden ontworpen, ontwerp ik en werk ik eraan.

Volg Adrian Design op Facebook

Contact Details

  • Groningerstraat 3
    9301 LB Roden, Drenthe
    The Netherlands

    Tel. +31 (0)50-501 5338
    Mob.+31 (0)6 5703 0052