Integratie van sociale media

Als het gaat om online persoonlijke of zakelijke branding, is het creëren van sociale media-profielen absoluut noodzakelijk. Aanmelden bij sociale media en het koppelen aan uw website is ongelooflijk belangrijk en een must voor elk bedrijf. Ik help u om uw website te verbinden met je sociale media-profielen op platforms zoals Facebook, Twitter, Google Plus, Instagram, Pinterest, YouTube en vele anderen.

De deelbare inhoud van uw website is een geweldige manier om klanten up-to-date te houden. We bezoeken niet elke dag zelfs sites met een bladwijzer, maar we volgen en lezen berichten van een bedrijf via hun sociale media. Als u een video of een andere vorm van visuele introductie van uw bedrijf op uw website publiceert en die vervolgens op uw sociale media deelt, bereikt u waarschijnlijk een groter publiek. Elke social media-pagina van uw bedrijf is een geweldig marketing- en advertentieplatform voor uw bedrijf. Sociale media kunnen uw totale marketingkosten verlagen en u helpen een concurrentievoordeel te behalen.

De meeste sociale netwerken zoals Twitter of Facebook hebben ontwikkelaar-integraties waarmee u uw sociale media-inhoud kunt insluiten op een andere site. Ik zal uw sociale media-profielen integreren met uw website om een naadloze klantervaring te creëren. Uw links naar sociale media-profielen verschijnen als pictogrammen op uw website.U kunt zelf bepalen waar u deze pictogrammen op uw website wil plaatsen. Ik zou ook overwegen om inhoud van uw sociale "feed" op uw site in te sluiten. Door sociale “delen” en “volg” knoppen op strategische locaties op uw website op te nemen, biedt u de mogelijkheid om uw inhoud deelbaar te maken.

Volg Adrian Design op Facebook

Contact Details

  • Groningerstraat 3
    9301 LB Roden, Drenthe
    The Netherlands

    Tel. +31 (0)50-501 5338
    Mob.+31 (0)6 5703 0052